Sunday, 28 February 2010 20:09

Budapestin kulttuuritarjonta

Keski-Eurooppa on tullut tunnetuksi loistavasta kulttuuritarjonnastaan, eikä Budapest kalpene lainkaan Wienin tai Pariisin rinnalla, jo Mika Waltarikin aikoinaan vertasi Budapestiä Pariisiin, sanoen että Budapest on Idän pikku-Pariisi.

Budapest on kulttuurikaupunki. Ei ole väliä oletko matkalla kesällä tai talvella, kaupungissa on aina meneillään joku mielenkiintoinen ja katsomisen arvoinen esitys tai näyttely. Lippuja kulttuuritapahtumiin saat kaupungin lipputoimistoista tai teatterien omista lippukassoista. Viime hetken lippuja voi kysellä noin tuntia ennen esitystä suoraan ovelta. Suosituimmat esitykset ovat yleensä loppuunmyytyjä jo ennakkoon. Aina kannattaa kuitenkin yrittää, sillä esitykset ovat korkeatasoisia ja hintataso on edullinen Suomeen verrattuna. Myös esityspaikat kuten Oopperatalo ja Operettiteatteri ovat jo itsessään näkemisen arvoisia.

Jos haluat varata liput jo etukäteen mustalaismusiikkikonserttiinristeilylle, sinfonia konserttiin tai urkukonserttiin, niin se onnistuu helposti sivujemme kautta.

 

Last modified on Monday, 21 May 2012 16:17

Akác-tanya

 Maaseutumajoitusta Unkarin pustalla.

Lue lisää

Ilmoitukset