1. Uusimmat
  2. Unkari-tv
  3. Avainsanat
perjantai, 06 elokuu 2010 09:14

Haluatko osallistua Mannerheim elokuvan tekoon? Suositeltavat

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Haluatko osallistua suomalaisen kulttuurihistorian tekemiseen?
Nyt olisi tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus päästä näyttelemään Mannerheim -elokuvaan, josta suuri osa kuvataan Unkarissa.

Mannerheim-elokuvan tekijätiimi järjestää Mannerheimin elokuvan casting-tapahtumaan, koekuvaus pidetään 13.8. perjantaina klo 14.00 alkaen Akác-tanyalla. Ajo-ohjeet löytyvät http://www.akactanya.hu/elerhetoseg_fi.html linkistä. Budapestistä tarvittaessa järjestetään yhteiskuljetus. Lopulliset ilmoittautumiset pyydetään koekuvaukselle viimeistään 10.8. klo 12.00 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. osoitteeseen. Pyytäisimme ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaan nimesi, ikäsi, yhteystietojasi ja jos mahdollista, myös liittämään kuvan itsestäsi.

Haussa on erityisesti suomea (äidinkielenään) puhuvia miehiä erilaisiin sotilasrooleihin ja parlamenttiin keski-ikäisiä tai vanhempia miehiä. Rooleja on avoinna myös naisille ja lapsille jotka puhuvat äidinkielenään suomea.

Kuvaukset alkavat 23. elokuuta ja kestävät 9 viikkoa. Pikkuroolien näyttelijöillä on tänä aikana yksi tai pari päivää töitä kuvauskohteissa Budapestin lähistöllä. Kuljetus ja ruokailu maksetaan tuotannosta. Jokaiselle osallistujalle maksetaan myös päivittäinen palkkio ja kijoitetaan työsopimus.

Viimeksi muutettu maanantai, 21 toukokuu 2012 17:45

Akác-tanya

 Maaseutumajoitusta Unkarin pustalla.

Lue lisää

Ilmoitukset