Thursday, 08 July 2010 11:20

Balaton Sound musiikkifestivaali Featured

Rate this item
(0 votes)

Yksi Unkarin kesän suurimmista musiikkifestivaaleista pyörähtää käyntiin tänään Zamárdissa Balatonjärvellä. Heineken Balaton Sound Festival kerää kymmeniätuhansia musiikkifaneja "Unkarin sisämerelle" eli Balatonjärvelle. Festivaali on käynnissä 4 päivän ajan, 8.-11. heinäkuuta.

Festivaalilla esiintyy hurja määrä artisteja, muista Unkarin festivaaleista poiketen kaksi kolmasosaa esiintyjistä on ulkomaalaisia bändejä ja muusikoita. Festivaalin tunnetuimpia kansainvälisiä nimiä edustavat muun muassa The Chemical Brothers, Jamiroquai, David Guetta ja The Pet Shop Boys.

Festivaalialueelta on upeat näkymät Balatonjärvelle ja Tihanyyn. Festivaalialueella on keskitytty palveluiden saatavuuteen, siisteyteen ja mukavuuteen. Korkeampi vaatimustaso erottaa tämän festivaalin kesän muista keikoista. Festivaalialueella on koktailbaareja ja ravintoloita kaljatelttojen sijaan, ja juomia voi nautiskella mukavilla sohvilla ja kansituolella istuskellen.

Musiikki on genreltään monipuolista, ja jokaiselle löytyy omanlaista kuunneltavaa kymmenien esiintyjien listalta. Jo aiemmin mainittujen lisäksi muun muassa: 2MANY DJ'S, PAUL OAKENFOLD, JOHN DIGWEED, HERNAN CATTANEO, KLAXONS, PAUL VAN DYK, TRIKY, PENDULUM, MICHAEL MAYER, CARL CRAIG, PAUL KALKBRENNER, JOHN DIGWEED, DIE ANDWOORD, LOCO DICE, SVEN VÄTH, YUKSEK, DAMIEN LAZARUS, DENNIS FERRER..

Lisätietoa ja liput www.heinekenbalatonsound.hu.

Last modified on Tuesday, 22 May 2012 16:06

Akác-tanya

 Maaseutumajoitusta Unkarin pustalla.

Lue lisää

Ilmoitukset